Søkeskjema

Tett samarbeid
For å kunne yte den beste servicen har vi samlet et team av erfarne og kompetente medarbeidere og tannteknikere som alltid sitter klar ved telefonen, hvis du har behov for hjelp og teknisk sparring. Dette er spesielt viktig i startfasen av et samarbeid, slik at vi får avstemt våre forventninger, og at du føler deg trygg gjennom hele prosessen.

Du kan være sikker på, at vi alltid vil ta kontakt hvis det oppstår tvil i forhold til din bestilling, hvis f.eks. avtrykket er mangelfullt, eller hvis vi har forslag til en problemløsning.

 

Første bestilling
Den første gang, du bruker Elysee Dental anbefaler vi et kort telefonisk eller personlig møte. Det er viktigt, at vi får opprettet din konto med korrekt data samt dine generelle og individuelle ønsker til f.eks. fargeleggning av fissurer, bruk av slipehette, interdental plass o.s.v. slik at dette ikke skal måtte gjentas på ordreseddelen hver gang du bestiller. Via informasjon fra deg, kan vi sikre, at vårt samarbeid er optimalt, og vi leverer opp til dine forventninger.

Er det første gang du skal bestille hos oss – så kan du finne ytterligere informasjon her.

 

Leveringstid
Vår leveringstid er ca.10 arbeidsdager. Du mottar det ferdige protetiske arbeidet med følgeseddel. Du kan downloade vår aktuelle leveringsoversikt og se når vi anbefaler tidligste pasienttid under avsnittet om Leveringstid.

 

Gratis hentnig og levering av cases
Vi tilbyr gratis levering og hentning med vår budservice i Oslo og omegn hver dag innen kl. 16.00. I landet ellers tilbyr vi levering med Posten Norge, bedriftspakke på døren, Ekspress over natt, svarsending eller A-post. Les mer under  om Levering/henting.

 

Startpakke
Første gang du bestiller hos oss har du mulighet for at få tilsendt en ”startpakke” med adresselapper med porto betalt, forsendelsesemballasje, Ordresedler, leveringsskjemaer, prislister, generelle leveringsvilkår osv. På ordresedlene er det avkryssningfelter, hvor du kan bestille mere emballasje og flere adresselapper. Bestill en startpakke på tlf.: +47 32 89 60 55, eller på info@elysee-dental.no

 

Vi gleder oss til å lov til å levere et godt stykke arbeid til deg!