Søkeskjema

Bredt sortiment og høy kvalitet

Elysee Dental tilbyder et bredt sortiment av formidlet protetikk av høy kvalitet. 

Vi har eksisteret i Norge siden den 12.september 2016. Dentrade ble kjøpt opp agent for Modern Dental Laboratory Ltd. og som den Norske avdelingen av Elysee Dental.  I Norge ligger vårt hovedkontor i Drammen, men du finner ogvåre søsteravdelinger i  Belgia, Spania, Danmark, Sverige, og Finland, og vi har ambisjoner om å fortsette å utvide vår tilstedeværelse i nye markeder.

Vår protetikk blir produsert av ”Modern Dental Laboratory” i Schenzen i Kina .

Innovasjon

Gjennom Elysee Dentals samarbeid med forskjellige universiteter og anerkjente tannleger i Europa, er vi deltagende i nye idéer og oppfinnelser på et tidlig stadium. Der det er mulig, forsøker vi å utvikle disse idéene til videre å bli brukbare produkter. I tillegg til investering i digitale verktøy er vi alltid bevisste, hvordan våre tjenester og produkter kan avlaste tannlegen og tilby bedre løsninger til pasientene. Optimering av kommunikasjonen og arbeidsgangen mellom tannlegen og Elysee Dental er en viktig del av vår strategi.

Høy kvalitet

Vi leverer kun CE-certifiserte produkter og materialer fra anerkjente leverandører (f. eks. Ivoclar, Williams, Argen m. flere). Elysee Dental er en del av Modern Dental Group - én av ​​de største laboratoriene i hele verden og et av de eneste, som er certifisert med et medisinsk ISO-certifikat. Med dette samarbeide er vi i stand til å levere innovativ dentalteknologi og alltid tilby våre kunder de nyeste produktene og materialene til fornuftige priser.