Søkeskjema

Ny Prisliste

Kjære kunde hos Elysee Dental,

Det er vår, og det er mye spennende og nytt på trappene i Elysee Dental. Vårt produktsortiment utvikler seg hele tiden, og jeg vil veldig gjerne komme på besøk til din klinikk og vise dere det nyeste av materialer og muligheter innenfor protetikkens verden. Har dere f.eks. hørt om digitalt printede voksoppstillinger, som et hjelpemiddel ved kasus planlegging av større rekonstruksjoner og bitthevninger? …..eller om den nye generasjon Rayplicker som er et meget nyttig verktøy i forhold til å kvalitetsikre fargeuttaket, og som vår produksjon i Hong Kong enkelt får sendt som en fil via e-post.
Vi er og forhandler av den intraorale scanneren Medit i500. Kontakt oss gjerne hvis dere ønsker å få en introduksjon av nyhetene og eventuelt et minikurs. Dere kan kontakte vår markeds og salgskoordinator Elin på: elin.bakke@elysee-dental.no eller telefon 48 21 28 54 .

Vedlagt følger vår nye årlige prisliste, som trer i kraft per 1. juli 2019. Vi har vært nødt til å justere våre priser i forhold til økende produksjonsomkostninger, men vi har til gjengjeld kunnet sette prisene ned på våre digitalt produserte monoIitiske zirkoniakroner bestilt med intraoral scanner.
Du er også velkommen til å ringe meg på 99 23 44 44, hvis du har spørsmål eller kommentarer til den nye prislisten.

---> Download Ny prisliste 

Med vennlig hilsen

Hege Rui Sommerset
Autorisert tanntekniker og Landssjef - Elysee Dental AS

Nyheter