Søkeskjema

Black Friday

Velkommen til Black Friday hos Elysee Dental

Er du klar for årets største shoppingdag? Fredag 29. november 2019 braker det løs! Våre vanvittig gode priser vil bli publisert på denne siden. Så følg med!

I løpet av november letter vi litt etter litt på sløret for hvilke produkter som er inkludert i Black Friday tilbudt vårt. Som sagt; følg med på denne siden, men også på facebook og gjennom nyhetsbrevene våre!

De endelige pristilbudene våre vil bli offentliggjort den 29 november 2019. Tilbudene vil gjelde til og med den 6 desember 2019- MEN selges etter « første mann til mølla»- prinsippet. Ikke nøl med å melde deg som forhåndsbestiller på alle våre tilbud. Det er ikke binnende. Dette er kun en forsikring for deg, på at du har mulighet til å slå til der du vil.

Motta Black Friday tilbud via vårt nyhetsbrev

Om du per i dag ikke mottar nyhetsbrevene våre, så registrer deg her: info@elysee-dental.no

På den måten vil du få Black Friday tilbudet rett inn i din innboks.

Hva er Black Friday?

Black Friday er et amerikansk fenomen og markerer dagen etter Thanksgiving, hvor butikker og onlineforretninger setter priserne kraftigt ned og har ekstra gode tilbud. Black Friday markerer starten på julehandlen, og siden 2005 har denne dagen været den travleste shoppingdagen i USA

Nyheter