video on demand

Webinar All-on X

Vil du holde deg oppdatert på de nyeste bransjetrendene og utviklingene fra komforten av ditt eget hjem eller kontor, og gikk du glipp av et av våre webinarer? Registrer deg for å få opptakene av webinaret her og begynn å lære mer om All-on X.

Den nylig utviklede skannestrategien inkluderer bruk av en IOS (Intraoral Scanner) og LO RUSSO-retraktorer og gir nøyaktige IOS-data om implantatposisjonene.

Den 3-trinns arbeidsflyten gir betydelig redusert tid i stolen. Når det gjelder nøyaktighet og forutsigbarhet, oppnår vi de høyeste nivåene og er i stand til å tilby høykvalitets estetiske helbueløsninger for implantatrestaurering. Fast eller avtagbar, flere alternativer er tilgjengelige, og hvert alternativ har sine egne egenskaper og fordeler for å imøtekomme pasientens behov.

Oppdag denne nye skannestrategien og All-on-X-porteføljen i videoen fra vårt webinar!

I opptaket av webinaret vil du lære hvorfor All-on-X er så viktig for tannleger. Du vil også lære hvordan du bruker den nye skannestrategien, hva de nye behandlingstrinnene er, hva kostnadene er, samt forskjellene mellom faste og avtagbare All-on-X-broer.

Digital accuracy

Passive fit

50% less chair time

Stronger, monobloc design

Start å lære om All-on X

video on demand

Få videoen fra All-on X-webinaret