Søkeskjema

Arrangement

Elysee Dentals misjon er å ikke bare være en leverandør, men og en samarbeidspartner.. Vi tilbyr våre kunder månedlig Webinar, samt foredrag, relatert til våre produkter og dagsktuelle dentale tema. Skulle  kunder av oss ha ønske om et intern kurs for deres behandlere tar dere kontakt med oss. Vi kan og  tilby kurser til våre kunder i regi av vårt søsterselskap i Danmark, Elysee Dental DK. De har et  omfattende kursprogram gjennom hele året. Det er en av de fordeler vi har som en del av en større gruppe. Påmelding og betaling går via Elysee Dental Norge. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål vedrørende kursene.

28.08.2019

Webinar Teleskopkroner

Online

Teleskop- og konuskroner er ofte en oversett behandlingsmulighet for pasienter med et begrenset resttannsett, hvor fast protetikk ikke er mulig. Bli oppmerksom på de mange fordelene det er ved teleskopkrone behandlinger. 

Les mer
04.09.2019

Campus Rayplicker – den digitale fargeuttaksmaskinen

Scandic Stavanger Airport

Rayplicker gjør det mulig å utføre et enkelt, pålitelig og repeterbart , fargeuttak med høy kvalitet, som også bestemmer tannens lysstyrke, metning, kromatisitet og translusens.

Les mer
18.09.2019

Webinar Sementering

Online

Bliv oppdatert og få praktisk kunnskap om sementeringsteknikker og -materialer. Lær hvordan langtidsholdbare estetiske og kliniske resultater på klinikken kan optimeres i dag.

Les mer
08.10.2019

SMART Guide sertifiseringskurs

København
Børns Vilkår, Trekronergade 26
2500 Valby

SMART Guide sertifiseringskurset er for deg som har lyst til å prøve SMART Guide i praksis. Få dyptgåede kjennskap til dette brukervennelige verktøyet og bli sertifisert bruker.

Les mer