Søkeskjema

Arrangement

Elysee Dentals misjon er å ikke bare være en leverandør, men og en samarbeidspartner.. Vi tilbyr våre kunder månedlig Webinar, samt foredrag, relatert til våre produkter og dagsktuelle dentale tema. Skulle  kunder av oss ha ønske om et intern kurs for deres behandlere tar dere kontakt med oss. Vi kan og  tilby kurser til våre kunder i regi av vårt søsterselskap i Danmark, Elysee Dental DK. De har et  omfattende kursprogram gjennom hele året. Det er en av de fordeler vi har som en del av en større gruppe. Påmelding og betaling går via Elysee Dental Norge. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål vedrørende kursene.

08.10.2019

SMART Guide sertifiseringskurs

København
Børns Vilkår, Trekronergade 26
2500 Valby

SMART Guide sertifiseringskurset er for deg som har lyst til å prøve SMART Guide i praksis. Få dyptgåede kjennskap til dette brukervennelige verktøyet og bli sertifisert bruker.

Les mer
09.10.2019

Webinar EVO Protese

Online

EVO Protese er en ny generasjon digitalt produserte fulle kjeveproteser. Denne digitale arbeidsflyten og produksjonen resulterer i en unik, effektiv og rimelig prosess som er praktisk og tidsbesparende for tannlegen. Med bare 3 pasienttider er det mulig å gi pasienten en ferdig digitalt produsert protese.

Les mer
16.10.2019

Campus Medit i500 og Rayplicker

Scandic Stavanger Airport

Medit i500 og Rayplicker gjør hverdagen din effektiv og behageligMedit i500 er en rask og pulverløs scanner  som er kostnadsgunstig, effektiv og produktiv

Rayplicker gjør det mulig å utføre et enkelt, pålitelig og repeterbart , fargeuttak med høy kvalitet, som også bestemmer tannens lysstyrke, metning, kromatisitet og translusens.

Les mer
27.11.2019

Webinar Medit i500 & Rayplicker

Online

PULVERFRI SCANNER

I årevis har Elysee Dental Investert i digitaliseringen av dentalteknologi. Vi anser digitalt arbeid for å være et effektivt redskap for å kunne levere enda bedre kvalitet til tannleger og pasienter.

Les mer
11.12.2019

Webinar SMART Guide

Online

Dette SMART Guide introduksjonswebinaret er for deg som er nysgjerrig på å finne ut av hva SMART Guide er og hvordan guidet kirurgi kan bidra positivt i ditt arbeid med implantologi

Les mer