Søkeskjema

Arrangement

Elysee Dentals misjon er å ikke bare være en leverandør, men og en samarbeidspartner.. Vi tilbyr våre kunder månedlig Webinar, samt foredrag, relatert til våre produkter og dagsktuelle dentale tema. Skulle  kunder av oss ha ønske om et intern kurs for deres behandlere tar dere kontakt med oss. Vi kan og  tilby kurser til våre kunder i regi av vårt søsterselskap i Danmark, Elysee Dental DK. De har et  omfattende kursprogram gjennom hele året. Det er en av de fordeler vi har som en del av en større gruppe. Påmelding og betaling går via Elysee Dental Norge. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål vedrørende kursene.

16.01.2019

Webinar SMART Guide

Online

Dette SMART Guide introduktionswebinaret passer for deg som er nysgjerrig på å finne ut av hva SMART Guide er og hvordan guidet kirurgi kan bidra positivt til ditt arbeid med implantologi.

Les mer
30.01.2019

Webinar EVO-Denture

Online

Evo Denture er en ny generasjon av digitalt produserte fullkjeveproteser. Denne digitale arbeidsgangen og produktion, resulterer i en unik, effektiv og økonomisk overkommelig prosess, som for tannlegen er behagelig såvel som tidsbesparende. Med kun 3 patient- timer er det mulig å gi din pasient en fullt digitalt fremstilt protese.

Les mer
30.01.2019

Campus DSD og digitalplanlegging

Scandic Asker

Se hvilken positiv effekt det har på pasient og på kommunikasjon i alle ledd, i planleggingen av et kasus.Når pasienten reagerer med stor overraskelse, glede og begeistring over å få en visuell fremstilling av et forventet resultat, samt at kommunikasjonen ut til laboratoriet går smidig. Vil resultatet være både kostnadsbesparende, tidsbesparende og en aldri så liten suksessfaktor.
Elysee Dental bestreber seg på å gi sine tannleger de beste tilgjenglige hjelpemidler, for sine kunder og for deres pasienter.
Meld deg på vår Campus i dag, og få en innføring i hva DSD planleggingen kan gjøre for deg og dine behov.
Det vil bli enkel servering, med baguetter, mineralvann og kaffe/te.

Les mer
06.02.2019

Webinar Medit i500 & Rayplicker

Medit i500 er Elysee Dentals nye digitale intra-orale fargescanner. På dette kurset introduseres du for denne hurtige, pulverfrie, lette, brugervenlige og økonomisk overkommelige scanneren. Du får mulighet til selv å teste scanneren samt å jobbe med  den brukervenlige og åpne softwaren, som følger med scanneren.

Les mer