Søkeskjema

Arrangement

Elysee Dentals misjon er å ikke bare være en leverandør, men og en samarbeidspartner.. Vi tilbyr våre kunder månedlig Webinar, samt foredrag, relatert til våre produkter og dagsktuelle dentale tema. Skulle  kunder av oss ha ønske om et intern kurs for deres behandlere tar dere kontakt med oss. Vi kan og  tilby kurser til våre kunder i regi av vårt søsterselskap i Danmark, Elysee Dental DK. De har et  omfattende kursprogram gjennom hele året. Det er en av de fordeler vi har som en del av en større gruppe. Påmelding og betaling går via Elysee Dental Norge. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål vedrørende kursene.

28.01.2020

Webinar Medit i500 - Basic

Online

Medit i500 er Elysee Dentals nye digitale intra- orale fargescanner. På dette webinaret introduseres du for denne raske, pulverfrie, lette, brukervennlige og økonomisk overkommelige scanneren.

Meld deg på webinar og hør mer om vår pulverfrie scanner og vår intra-orale fargeuttaksmaskin!

Les mer
29.01.2020

Campus Gjør det beste ut av digitale prosesser

Elysee Dental
Hotvetalleen 11
3018 Drammen

Digitalt avtrykk har blitt et kjent konsept for alle tannleger, men hvilke digitale prosesser kan du lett implementere i praksisen din? Hvordan bruker du dette hvis du ikke har en skanner? Eller hvordan fungerer denne arbeidsflyten optimalt hvis du har en skanner? I løpet av denne campuskvelden vil Hege Sommerset informere deg om de nyeste digitaliseringsteknikkene våre, og du vil motta nyttige tips for å forstå og benytte deg av disse prosessene. 

Les mer
12.02.2020

Campus Monolitiske materialer og sementering

Elysee Dental
Hotvetalleen 11
3018 Drammen

De siste to årene har bruken av monolitiske materialer økt mer og mer innen tannbehandling. Dette skyldes i stor grad utviklingen av hovedsakelig zirkoniumoksyd. På dette campuset vil du bli informert om utviklingen . Det diskuteres hvorfor du kan velge monolitisk arbeid, hva indikasjonsområdene er for de forskjellige materialene som MonoZir ® eller MonoZir Ultra® og hvordan du sementerer disse kronene.

Les mer
05.03.2020

Diagnostisk planlegging

Elysee Dental
Hotvetalleen 11
3018 Drammen

I dag er det mange muligheter for å støtte diagnosen din, ved å vise pasienten på forhånd hva sluttresultatet blir. I tillegg til den analoge metoden har Elysee Dental nå ElyseeView og Elysee Smile Design, to digitale diagnostiske løsninger. Når bruker du ElyseeView eller gjør en omfattende ESD-analyse er bare noen få spørsmål som vil bli diskutert i detalj i løpet av denne campuskvelden.

Les mer